top of page
thumbnail_45CC43A6-69C6-43F5-ABA0-4EC047A738D7.jpg

Kuka minä olen

Mitä tällaisissa nyt yleensä kerrotaan? Nimi, ikä, ammatti? 

Aloitetaanpa nimestä jonka ihanat vanhempani minulle antoivat eli Saara. 

Jo päiväkoti-ikäisestä asti raastoin vanhempieni hermoja erilaisilla vaatimuksilla kauneuteen liittyen. Milloin pääpanta oli kadoksissa tai lemppari lelu oli hukassa eikä ilman sitä voinut autoa startata. Voi niitä lukuisia kertoja kun isäni myöhästyi töistä syyllä "nuorimmaisen kynsilakka piti ehtiä kuivua ennen lähtöä" 

Voin veikata, että jo tuolloin äitini tiedosti minun tähtäävän kauneudenhoitoalalle.  Ja niin sitä lukion jälkeen lähdinkin opiskelemaan kosmetologiksi. Valmistuin keväällä 2012 ja vielä samana vuonna perustin oman yritykseni. Ja tässä sitä nyt ollaan. 

123-456-7890

500 Terry Francois Street
San Francisco, CA 94158

Date of Birth:

March 14th, 1984

Covid -19 Info

Hyvät asiakkaani!

 

Yritykseni palvelee teitä normaalisti, mutta koronaviruksen tilanne vaikuttaa edelleen asiointiin liikkeessäni.

Flunssan oireisia asiakkaita en ota vastaan enkä myöskään itse tule töihin sairaana. Mikäli olet ollut matkoilla niin huomioithan THL:än suosittaman 14 vuorokauden omaehtoisen karanteenin.

Pyydän myös saapuessasi liikkeeseeni pesemään ensimmäiseksi kätesi sekä käyttämään kasvomaskia. Kiinnitän entistä enemmän huomiota hygieniaan yrityksesssäni sekä toiminnassani. Toivon ymmärrystä sekä tarkkaa toimintaohjeiden noudattamista, jotta voimme jatkossa yhdessä turvata kaikkien terveyden. 

Olen ymmärtäväinen aikojen myöhäisistäkin peruutuksista aina sairauteen liittyen. Olethan siis yhteydessä minuun jos sinun on sairauden vuoksi tarvetta siirtää aikaasi.

Terveitä tapaamisia odottaen!

Saara/Beauty Break

bottom of page