top of page

MICROBLADING

Microbladingilla saat luonnollisen näköiset kulmakarvat noin 10-12kk ajaksi. Microblading toteutetaan käsityönä kertakäyttöisillä sekä

steriileillä välineillä, joilla väriaine viedään ihon pintakerroksiin. Kulmakarvojen muoto mitataan tarkoin kultaisen leikkauksen ja kasvojen muoto-opin mukaisesti. Kulmien viivat tehdään aina omien karvojen kasvusuuntaan, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman luonnollinen.

Väripigmentti valitaan kulmien sävyn mukaisesti, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman luonnollinen ja omia kulmia jäljittelevä. Parantuessan kulmien sävy voi muuttua useita asteita vaaleammaksi.

Ennen käsittelyä (1-2 vuorokautta)

Ei saa nauttia: alkoholia ,verenohennuslääkkeitä, 

kipulääkkeitä, omega 3 -rasvahappoja (syönti tulisi jättää hetkellisesti pois kahdeksi viikoksi ennen pigmentointia),tupakointi, mausteiset ruoat, kahvi

2 vkoa ennen microbladingia

Ei botoxia kulmien alueella,hyalyronipistokset, happokuorinnat, kemialliset kuorinnat, laserhoidot, raskas lääkitys

Microblading ei sovi:

Raskaana oleville/imettäville,diabeetikoille (paitsi lääkärin kirjallisella suostumuksella) verenohennuslääkkeitä syöville, syöpää sairastaville (parantumisen jälkeen ainoastaan lääkärin kirjallisella todistuksella) roaccutan -lääkekuuria syöville (voidaan tehdä 1 vuoden kuluttua lääkekuurin loppumisesta) verenvuototautia sairastaville tai jos sinulla on jokin tulehdus, ihosairaus, ihottuma tai parantumaton haava

 

Otathan minuun yhteyttä etukäteen mikäli sinulla on ongelmallinen ihotyyppi,vanha kestopigmentointi tai tatuointi kulmissa.

VARTALOHOIDOT

JALKAHOITO + KESTOLAKKAUS

Suosittu jalkahoitopaketti -tarjous pääsi hinnastoon vakituiseksi hoitopaketiksi.

 

Perinteinen virkistävä jalkahoito kaunistaa ja rentouttaa jalkasi. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen/viilauksen, hoitovoiteen levittämisen sekä kestolakkauksen.

 

Jalat altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Pienistä lihaksista ja luista koostuva jalkapöytä ja – pohja joutuvat jatkuvasti koetukselle. Käytämme jalkojamme suurien osan päivästä, ja jalkojen hoito on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. Jalkaongelmia muodostuu usein huonosti istuvista kengistä, varpaankynsien ongelmista, kuivasta ihosta, ihon kovettumista ja halkeilusta. Jalkojen ihoon ja kynsiin voivat vaikuttaa monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten perinnöllinen jalan malli, hikoilu tai seisomatyö. Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, vaikuttavat kävelyyn ja yleiseen hyvinvointiin. Säännöllisellä jalkahoidolla saat terveemmät ja kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito muistuu erityisesti mieleen. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä kauneudenhoitorutiinia.

LASH LIFT

Palveluun sisältyy ripsien kestotaivutus nykyaikaisella taivutusmenetelmällä. Tämän jälkeen ripset värjätään kestovärillä sekä laitetaan hoitava öljy. HUOM. Tulethan palveluun puhtain ripsin sekä varauduthan välttämään ripsien kastelua 24h laitosta. Lash lift käsittelyä ei suositella raskaana oleville tai imetyksen aikana.

BROW LIFT

Brow lift eli kulmien laminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua. Kulmat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. 

GELCOLOR KESTOLAKKAUS

 

100% geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Kestolakka antaa upean kiillon ja kestävyyden jopa viikoiksi. Ei vahingoita omaa kynttä vaan vahvistaa ja suojaa! Voit halutessasi saada kestolakkauksen sormien kynsiin hintaan 50€ ja jos haluat lakkauksen varpaankynsiin on hinta 55€ sisältäen rentouttavan jalkakylvyn.

EHOSTUKSET

Päivä- ja juhlameikkien lisäksi teen myös häämeikkejä sekä meikkiopastusta, jossa opetan asiakkaalle miten meikillä saadaan tuotua parhaat puolet esiin.

KASVOJEN SOKEROINTI

Kasvojen sokerointi sisältää ylähuulen, leuan ja poskien alueen sokeroinnin. Sokeroinnin jälkeen kasvoille levitetään vaikuttamaan rauhoittava naamio ja lopuksi rauhoittava voide. Hoidon jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan. Muista suojata iho auringolta sokeroinnin jälkeisinä päivinä. Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntiin ennen hoitoa.

LIP BLUSH

Modernein tekniikka huulten pigmenointiin.

Lip Blush huulten pigmentoinnin idea on korostaa omaa luonnollista huulten muotoa ja parannella huulten väriä ja symmetriaa. Lip Blush pigmentointi tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. Huulten sävyttäminen tuo huulillesi selkeämmän, täyteläisen ja nuorekkaan näköisen ilmeen. Nykyään trendinä on luonnollisuus ja omien piirteiden korostaminen.
Tavoitteena on korostaa ja parannella omia huuliasi lopputuloksen pysyessä erittäin kauniin ja luonnollisen keveänä. Kyse EI OLE vanhanaikaisista tummanpunaisista huulipunaa imitoivista pigmentoinneista tai kovista huulirajauksista, vaan lopputulos on parantuneena kevyt häivytetty huulisävyte, kuin omat huulesi mutta astetta paremmat. Voit lisätä hieman kiiltoa tai huulirasvaa ja huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta 24/7!

KENELLE LIP BLUSH SOPII?

 • Omat huulesi ovat kalpean värisen

 • Huulesi luonnollinen väri taittuu hyvin kylmänsävyiseksi (sinertävät, lilahtavat, jne.)

 • Huultesi muoto on epäsymmetrinen

 • Huulten muoto ja/tai rajat eivät ole selkeät

 • Haluat näyttää huolitellulta vähemmällä vaivalla

MITÄ ODOTTAA?

 • Huulet voivat olla hyvinkin turvonneet heti laiton jälkeen.

 • Kevyttä turvotusta ja punoitusta saattaa kestää ensimmäiset kolme päivää.

 • Turvotusta voi rauhoittaa käyttämällä jääpakkausta huulilla, max.15min ajan kerrallaan (huolehdithan hygieniasta.)

 • Paranemisen aika huulet ns. kuoriutuvat. Erityisen tärkeää on, että huulia rasvaa koko ajan eikä parantuvaa iho saa repiä vaan antaa ihon parantua rauhassa. Tämä vaihe yleensä alkaa kolmen päivän aikana pigmentoinnista.

 • Heti hoidon jälkeen väri on huomattavasti intensiivisempi, parantuessa sävy vaalenee jopa 50-70%.

 • Väri voi näyttää epätasaiselta parantumisen eri vaiheissa eikä sitä kannata säikähtää. Ole kärsivällinen ja luota prosessiin.

 • Pigmentit on suunniteltu kestämään vain tietyn ajan ihossa ja ihosta ja elintavoista riippuen pigmentointi pysyy huulissa 1-3vuotta ennen uudet vahvistuksen tarvitsemista. Ylläpitohuollot ovat suositeltuja käymään parhaan mahdollisen tuloksen ylläpitämiseksi.

 • Yleensä alkuun laittokertoja tarvitaan kaksi, jotta sävy saadaan mahdollisimman tasaiseksi ja tarpeeksi värikylläiseksi. Vahvistuksen voi käydä kuuden viikon–kolmen kuukauden sisällä ensimmäisestä kerrasta. Vahvistus ei kuulu uusien huulien hintaan vaan se maksetaan erikseen.

bottom of page